Εταιρικό Προφίλ

 

"Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και για κάθε χώρο απαιτείται ένα διαφορετικό μοναδικό σκηνικό!
Έννοιά μας είναι το κάθε φωτιστικό να δημιουργεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα!" - F+M FOS

Η F+M FOS έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Βασική έμπνευση είναι ο Ήλιος, η Φύση και ο Άνθρωπος - τα 3 αλληλένδετα στοιχεία της Ζωής. Χωρίς τον Ήλιο δεν μπορεί να υπάρξει η Φύση και, χωρίς τη Φύση, δεν μπορεί να υπάρξει ο Άνθρωπος.

Γι’αυτό τα υλικά που χρησιμοποιούνται - εκτός από τα μέταλλα - είναι φύλλο από Χρυσό 14k, φύλλο από Ασήμι και Χαλκό, καθώς και οξειδώσεις του Καφέ που παραπέμπουν στην επιφάνεια της Γης. Επιπρόσθετα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι μεταλλικά πλέγματα, αγκάθια, πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι. Η Ιδέα της F+M FOS δίνει σε κάθε χώρο μια θεατρικότητα με έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Οι χειροποίητες δημιουργίες περιλαμβάνουν φωτιστικά επιτραπέζια, οροφής, απλίκες και δαπέδου, που δύναται να διαμορφωθούν ως προς το μέγεθος και το χρώμα ανάλογα με τις επιλογές/ανάγκες του πελάτη, αφού σκοπός της εταιρείας είναι να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Ο πελάτης συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία αυτή και «μυείται» στη φιλοσοφία της F+M FOS με άμεσο και ενεργό τρόπο.
"Η δουλειά μας έχει να κάνει με τη διάθεση και την αντίδρασή μας σε ερεθίσματα - που μπορεί να έχουν κοινωνική ή κοινωνιολογική προέλευση ή, απλά, μια παρόρμηση από τον κόσμο των Ονείρων όπου το υποσυνείδητο υπαγορεύει την Αλήθεια ή το Ψέμα μιας πραγματικότητας.
Η έμπνευση, ως αποτέλεσμα αυτών των ερεθισμάτων, οδηγεί την έκφραση μέσω της δημιουργίας - γι’αυτό και κάθε φωτιστικό διηγείται και μια διαφορετική ιστορία ή είναι συνέχεια μιας άλλης (εξ’ου και η δημιουργία διαφορετικών Συλλογών).
Η σύνδεση ενός καλλιτέχνη με ένα πελάτη είναι σαν ένα πομπό με ένα δέκτη - για να μπορούμε να «επικοινωνούμε» με τον πελάτη, πρώτα δεχόμαστε σαν δέκτης τα καλέσματα της ψυχής του. Κι έπειτα, δημιουργούμε.. Και ο πελάτης γίνεται μετά δέκτης της δικής μας προσφοράς - έτσι, είμαστε όλοι «κερδισμένοι», αφού η μεταξύ μας επικοινωνία γίνεται ένας συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα των Ονείρων μας. Γι’αυτό και οι πελάτες μας δεν είναι «πελάτες» αλλά συγκοινωνούντα δοχεία ευεργεσίας και θετικής σκέψης και η σχέση μας κρατάει για χρόνια!"

Ο κατάλογος της F+M FOS είναι ετερογενής τόσο σε στυλ όσο και σε προτάσεις, με δυνατότητα διακόσμησης κάθε χώρου, από ένα σπίτι μέχρι ένα γραφείο και από ένα απλό χωλ μέχρι μια γκαλερί. Η καλλιτεχνική ποιότητα της κατασκευής και η τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού της  τοποθετούν την εταιρεία ανάμεσα σε άλλες παγκόσμιου κύρους, μοναδική στον τομέα της και με ικανότητα να φέρνει εις πέρας τις σημαντικότερες προκλήσεις, να ενθαρρύνει τον πειραματισμό και να προτείνει μια εντελώς διαφορετική άποψη για να ζει κανείς, ελεύθερη από στερεότυπα.

"Η μεγαλύτερη επιτυχία έρχεται όταν μπορείς να παράγεις έργο μέσα από αυτό που πραγματικά αγαπάς.. Κι εμείς, αυτό που αγαπάμε πολύ είναι η έκφραση των πελατών όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά αυτό που ονειρεύτηκαν και αισθάνθηκαν να παίρνει σάρκα και οστά - εκεί ξέρουμε ότι η ψυχή τους γεμίζει με θετική ενέργεια, την οποία θα διοχετεύουν και στο χώρο που ζουν καθημερινά!
Ναι, είμαστε ευτυχείς και απόλυτα ικανοποιημένοι όταν «εργαζόμαστε» πάνω σε κάθε διαφορετικό πρότζεκτ γιατί ο κάθε πελάτης είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ και εκεί είναι η πραγματική ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!" - F+M FOS.

Όροι χρήσης
Live Chat Live Chat